logotype

Albéko staat voor Algemene bestratings- en Kassei-onderneming.

SAM 0148Als kempisch familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in de aanleg én plaatsing van tuinpaden, opritten, terassen zwembadomrandingen. Kortom alle verhardingen die U in uw tuin en rond uw woning of bedrijf wenst aan te leggen.

Kwaliteit staat bij ons centraal. Alsook de persoonlijke service. De zaakvoerder zélf is uw aanspreekpunt. Hij komt ter plaatse voor een kennismakend gesprek waarbij U uw wensen en behoeften kan bespreken. Daarna ziet hij persoonlijk toe op een op maat gemaakte offerte. Ook elke plaatsing staat onder leiding van de zelfmeewerkende zaakvoerder. Elk project is anders en wordt met volle inzet naar uw wensen uitgevoerd.

Materialen maken vaak het grooste onderdeel uit van de totale prijs voor opritten. Het is dan ook belangrijk om samen te weken met betrouwbare partners. Albéko garandeert u duurzame en kwaliteitsvolle materialen door de samenwerking met de beste leveranciers uit de streek.

SAM 0168Omdat uw tuin hét uithangbord is van uw bedrijf of woning, werkt Albéko ook samen met gerenommeerde lokale tuinarchitecten. Zo kan u kiezen voor een totaalaanpak en totaalinrichting van uw tuin.

Met Albéko wordt uw 'buitenhuis-inrichting' een weerspiegeling van uw persoonlijkheid.
Tevreden klanten zijn een must.
U zult dan ook diverse referenties op onze site terugvinden.
De albéko- website wordt regelmatig aangepast  met nieuwe promoties en weetjes, dus kijk gerust verder.

Reeds meer vragen? Onze zaakvoerder staat U graag te woord: 0476/44.28.18.