logotype

Goede grondwerken: een onmisbare basis!

Om uw bestrating degelijk en mooi uit te voeren, is het absoluut noodzakelijk dat de voorbereidende grondwerken goed uitgevoerd worden. Met de juiste grondwerken bereidt u de ondergrond voor om als goede basis te dienen voor de funderingen. Deze funderingen zorgen op hun beurt voor een perfecte basis voor de uiteindelijke bestrating.

grondwerken

Albeko beschikt over de kennis en ervaring om uw grondwerken op een kwalitatieve manier te voorzien. De meeste van de voorbereidende grondwerken worden dan ook door Albeko uitgevoerd, wat een positieve invloed heeft op de prijs én zo behoudt U als bouwheer
1 aanspreekpunt wat betreft de organisatie en verantwoordelijkheid.

SAM 0048Bij de het uitvoeren van de grondwerken is het ook belangrijk de juiste aandacht aan de afwatering te geven.

Afwatering is een problematiek die de laatste jaren meer aandacht krijgt omdat Vlaanderen dichter bebouwd wordt en we steeds vaker met enorme piekneerslagen te maken krijgen. Om grote plasvorming en ergere vochtproblematiek te vermijden, is het belangrijk de juiste grondwerken uit te voeren. 

 

Als u meer wilt weten over de afwatering, fundering, stabilisering bij de grondwerken enz. treft u bij ons veel ervaring aan.